KARABÜK / SAFRANBOLU - Bostanbükü Şehit Cevat Doğan Ortaokulu

Bostanbükü Şehit Cevat Doğan Ortaokulu

Adres
Bostanbükü Ortaokulu Bostanbükü Köyü Merkez Mah. Karabük cad. No9 Safranbolu/KARABÜK
Vizyon
VİZYONUMUZ İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin.İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumu öğrencilerinden 8/A Öğrencisi Ramazan Enes Demir "Cumhuriyet "konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 3.olmuştur. Okulumuz 2015-16 yılı mezunu Sinem Tayyip Fatih Sultan Mehmet Anandolu Lisesini kazanmıştır. Okulımuz 5.Sınıf öğrencisi Zeynep Uysal 2015 Devlet parasız yatlılık ve bursluluk sınavını kazanmıştır. 2016 Bursluluk sınavın1 Deniz Kaya kazanmıştır. 2016-17 Eğitim öğretim yılında Cumhuriyet Bayramı şiir yarışmasında öğrencimiz Zeynep UYSAL 1. olmuştur. 10 Kasım Atatürk haftası şiir yarışmasında öğrencimiz Elif ARSLAN 3. olmuştur. 2016-17 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri şiir yarışmasında Öğrencimiz Deniz Kaya 2. olmuştur. Öğrencimiz Zeynep UYSAL Mehmet Vergili Fen Lisesini kazanmıştır. Öğrencşimiz Deniz KAYA, Ayşe ÖZ, Miray ŞAN Murat Akdemir Proje İmam Hatip Lisesini kazanmıştır. Çok sayıda öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir. Buse Nur AKYILDIZ, Buğra ÖZCAN, Utku Berat DİKMEN, Miray ŞAN, Burak GÖKÇE, Deniz KAYA, Bursluluk sınavını kazanmıştır.
Doğal Gaz Kalarifer
Ulaşım
İl merkezine her yarım saatte bir ,ilçe merkezine her saat başı münübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Karıt köyünden 14 öğrenci taşımalı olarak okulumuzda öğrenim görmektedir.
Bostanbükü köyü
KARABÜK merkeze uzaklık 7 km,Safranbolu merkeze uzaklık 5 km dir.
Sportif Etkinlikler
2015-2016 Öğretim yılında Yıldızlar Futbol İl müsabakalarına katılınmıştır. 2016-2017 Öğretim yılında Minkler Futbol İl müsabakalarına katılınmıştır. grupta 1 galibiyet almıştır. Atletizimde Mustafa Emir ÇINAR çok sayıda birincilikleri vardır. Öğrencimiz Emirhan BAŞDAĞ antalyada Türkiye karete şampiyonasında kendi dalında 2. olmuştur. 2016-2017 Öğretim yılında Yıldızlar Futsal İl müsabakalarına katılınmıştır. 4. olmuştur. 2016-2017 Öğretim yılında Atletizim dalında 2 altın 3 gümüş 4 bronz madalya kazandık. 2017-2018 Öğretim yılında atletizimde koşuda 2 altın 1 gümüş madalya kazandık..
2019-2020 yılında TÜBİTAK 4006 projesi yapılmıştır.